Fluke 190-104-S KIT осцилоскоп

Големина на дисплеј: 6 ”
Број на аналогни канали: 4
Фрекфентен опсег: 200 MHz
Капацитет на батерија: 7 h
Меморија: 10.000 примероци по канал
Комплетот вклучува: USB кабел за поврзување со РС, FlukeView DEMO софтвер, BC190 адаптер за напојување и полнење, Упатство за употреба (CD-ROM)

Price: 0.00 MKD

Loading Updating cart...