PeakTech

PeakTech Catalogue

PeakTech Catalogue

 

PeakTech Prüf- und Messtechnik GmbH, лоцирана во Хамбург (Арензбург) – Германија, повеќе од 50 години располага со голема понуда на преносни и стационарни мерни инструменти, распоредени во четири категории:

–          Мерни инструменти за електронски големини,
–          Технологија за мерење на животната средина,
–          Напојувања
–          Генератори.

PeakTech метрите се користат во повеќе области, од кои издвојуваме:

–          Инсталација
–          Одржување
–          Сервис
–          Лабораториска опрема
–          Снабдување со енергија
–          Технологија на градење
–          Контрола на квалитетот.

 

Медиа-М како официјален дистрибутер на PeakTech во Македонија ви стои на располагање да ви одговори на потребите за:

o   Селекција на соодветни производи

o   Техничка поддршка при пуштање во употреба

o   Изработка на понуда и процесирање нарачка во многу краток временски рок.

 

PeakTech постојано работи на иновации на производите, земајќи ги предвид техничките иновации со цел да им понудат на своите клиенти широк и најсовремен асортиман на производи.

Во продолжение е поголемиот дел од листата на производи:

 • Мултифункционален осцилоскоп со генераторpeaktech-04peaktech-02peaktech-03peaktech-01
 • Осцилоскопи
 • Спектрум анализаториpeaktech-06
 • FM/AM сигнал генератори
 • Напојувања
 • Мултиметри
 • Струјни клешти
 • Тестери на изолација
 • Мерачи на отпор на заземјување
 • Безбедносни тестери
 • LCR – тестери 
 • Детектори на кабел и напонски тестери 
 • Анализатори на струја
 • IR термометри и температурни сонди
 • IR термовизиски камери
 • Инструменти за мерење бучава, осветленост, влажност, чистота на вода, проток на воздух, диференцијален притисок, анемометри, влага во дрво
 • Тахометри
 • Дебелина на површински слоевиpeaktech-05
 • Мерачи на дистанцаpeaktech-08
 • Тестери на масло, Ph-метар
 • Datalogger
 • Волтметарски модули
 • Додатоци за мерење и стаклени осигурувачи….

 

 

 

 

 

TOP
Вашето прашање

Вашата порака

Претиснете Ентер за да започнете