Nivelco

Компанијата „Нивелко“ се бави со производство на индустриски ниво метри и производи за контрола на ниво. Лоцирана во Будимпешта, основана во 1982-ра год. „Нивелко“ денес успешно се натпреварува со најдобрите 5 производители во светот, исто така специјализирани за мерење и контрола на ниво.

Издвојуваме дел од предностите на Nivelco:

o   Широк спектар на производи кои одговараат на сите апликации

o   Инвестиции во напредна технолошка експертиза и висок квалитет на развој на производството

o   Маркетинг, продажба и техничка поддршка насекаде во светот

o   Брзи и флексибилни во нарачки и логистика

o   Широк спектар на IT системи кои обезбедуваат целосен дизајн на производите и податоците

o   Фер и скромни цени

o   Обезбедување капитал за поддршка и развој на идните клиенти

o   Континуирано инвестирање во вработените и нивните работни односи.

o   5 години гаранција на производите

 

Медиа М како официјален дистрибутер на Nivelco во Македонија ви стои на располагање да ви одговори на потребите за:

Nivelco Application Handbooko   Изработка на идејно решение

o   Селекција на соодветни производи

o   Техничка поддршка при монтажа и пуштање во употреба

o   Изработка на понуда и процесирање нарачка во многу краток временски рок.

 

Во продолжение е дадена соновната поделба на производите со кои располага Нивелко:

Level Transmitters – Ниво метри

Level Transmitterso   PiloTREK – бесконтактен микробранов    [Брошура]

o   MicroTREK – микробранов, со сонди долж медиумот    [Брошура]

o   EchoTREK за течности – ултразвучен    [Брошура]

o   EchoTREK за цврсти материи – ултразвучен    [Брошура]

o   EasyTREK за течности – ултразвучен    [Брошура]

o   EasyTREK за цврсти материи – ултразвучен    [Брошура]

o   NIVOCAP – капацитивен    [Брошура]

o   NIVOTRACK – магнетостриктивен    [Брошура]

o   NIVOPRESS D – хидростатско ниво/притисок    [Брошура]

o   NIVOPRESS N – хидростатско ниво/притисок    [Брошура]

o   NIVOFLIP – Бајпасс индикатор за ниво на течности    [Брошура]
____________________________________________________________________________________________________________________________________

Level Switches – Ниво прекинувачи

 

Level Switches

o NIVOFLOAT – пловак [Брошура]

o NIVOCONT K – кондуктивен [Брошура]

o NIVOMAG – магнетен пловак [Брошура]

o NIVOPOINT – магнетно следење [Брошура]

o NIVOCONT R – вибрациона прачка [Брошура]

o NIVOSWITCH за течности – вибрациона вилушка [Брошура]

o NIVOSWITCH за тврди материи – вибрациона вилушка [Брошура]

o NIVOROTA – ротирачка лопатка [Брошура]

o NIVOCAP CK – RF Капацитет [Брошура]

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Liquid AnalysLiquid Analitics – Анализатори на течности

o   AnaCONT LE – Ph и ORP трансмитери    [Брошура]

o   AnaCONT LCK – трансмитери за проводливост    [Брошура]

o   AnaCONT LED – трансмитер за растворен кислород   [Брошура]
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Flow mes Flow Measurement – Мерачи на проток

o   PARSHALL flume – Мерач на проток во отворен канал    [Брошура]

___________________________________________________________________________________________________________________________________

term-cover2Temperature Meters – Мерачи на температура

o   THERMOCONT T – Температурен сензор    [Брошура]

o   THERMOCONT TN – Температурен сензор    [Брошура]

o   THERMOCONT TX – Температурен сензор за гасови    [Брошура]

o   THERMOCONT TT – Температурен трансмитер    [Брошура]

o   THERMOPOINT TM – Температурен трансмитер за повеќе нивоа    [Брошура]

___________________________________________________________________________________________________________________________________

sens-coverSensors – Сензори

 

o   MICROSONAR – Сензор за близина    [Брошура]

o   NIPRESS – Трансмитер за притисок    [Брошура]

___________________________________________________________________________________________________________________________________


Capture2System Components – Систем компоненти

o   MultiCONT – Мулти канален контролер на процеси    [Брошура]

o   Unicont PMM-300 – Универзален контролер/Индикатор    [Брошура]

o   Unicont PMG-400 – Универзален контролер/Индикатор    [Брошура]

o   Unicont PMM-500 – Универзален контролер/Индикатор    [Брошура]

o   Unicont PDF – Индикатор на циклуси    [Брошура]

o   Unicont PКК – Контролер за прекин на струја    [Брошура]

o   Unicont PЈК – Универзален надворешен модул  

o   Unicont PGК – Самозаштитен безбедносен изолатор / Модул за напојување

o   Unicont PSW – Ултразвучен систем за контрола на пумпи    [Брошура]

o   Nipower – Модул за напојување    [Брошура]

o   Nitime – Временско реле

o   Unicomm – HART Модем    [Брошура]

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Софтвер

o   NIVISION – Софтвер за визуелен приказ и контролирање на ниво метрите преку компјутер      [Брошура]

Nivision

 

TOP
Вашето прашање

Вашата порака

Претиснете Ентер за да започнете