Рачна радиостаница MIDLAND G7 XT

by / Monday, 02 December 2019 / Published in Ponuda Ostanato, Special

Опис на продуктот

Рачна радио станица наменета за комуникација на објекти, градежни активности, хотели, саеми, спортски натпревари…
– Нова генерација
– Вибрации
– Чист звук
– Dual Band LPD/PMR transceiver
– Функција за рационално користење на батеријата
– 38 мелодии
– Функција за скенирање
– Функција за двојно следење
– Заклучување на тастатура
– Тивок и гласен (hands-free) режим на звук
– Rechargable батерии


———————- 

asonic flow meter TFM2100-NG Macedonia, Ultrazvučen protokomer vo MakedoniJa , TFM2100-NG ultrazuvčen merač na protok vo MakedoniJa , beskontaktni merači na protok TFM2100-NG ,

TOP
Вашето прашање

Вашата порака

Претиснете Ентер за да започнете