Ултразвучен протокомер TFM4100-NG

by / Friday, 01 June 2018 / Published in Ponuda Ostanato, Special

Опис на продуктот

 • Ултразвучен протокомер наменет за секаков вид метални и пластични цевки, кој го мери протокот површински преку двете електроди кои се поставуваат на одредено растојание на надворешниот дел од цевката.
 • Наоѓа примена за мерење проток кај вода за пиење, нафтени деривати, речна вода, вода за разладување, шеќерни раствори со вода, хидраулично масло и хемиски раствори.
 • Oтстапка: ±1% од измерената вредност
 • Напојување: 24VDC
 • Степен на заштита: IP65
 • Димензии: (128х47х34)мм
 • Излези: RS485 и (4-20)mA
 • Оперативна температура: (-30…+90)°C
 • Наменет за: мерење и регулација на проток
 • Мерен ранг: DN50-1000mm; DN15-DN100mm
 • Материјал на цевка: секаков вид метални и пластични цевки вклучувајќи и јаглероден челик, нерѓосувачки челик, дуктилно железо, леано железо, ПВЦ, PVDF, фиберглас, бакар, месинг, алуминиум и цевки со врзани облоги вклучувајќи епоксидни, гума и тефлон
 • Должина на кабел на сензори: 6м
 • Производител: Aktek – Турција
 • Гаранциски рок: 1 година
Цена: 41.230,00ден.
(на залиха)


———————-

Instrument za merenje protok kaJ sekakov vid cevki od F50 do F1000. Raboti so ultrazvuk. Nema potreba od nikakvi preseci na cevkata. Se postavuva za 5min. Инструмент за мерење проток кај секаков вид цевки од Ф50 до Ф1000. Работи со ултразвук. Нема потреба од никакви пресеци на цевката. Се поставува за 5мин. TFM2100-NG Ултразвучен протокомер во Македонија, ултразувчен мерач на проток TFM2100-NG во Македонија, TFM2100-NG бесконтактни мерачи на проток, Ultrasonic flow meter TFM2100-NG Macedonia, Ultrazvučen protokomer vo MakedoniJa , TFM2100-NG ultrazuvčen merač na protok vo MakedoniJa , beskontaktni merači na protok TFM2100-NG ,

TOP
Вашето прашање

Вашата порака

Претиснете Ентер за да започнете