Ултразвучен протокомер TFM2100-NG

by / Friday, 01 June 2018 / Published in Ponuda Ostanato, Special

Опис на продуктот

 • Ултразвучен универзален мерач на проток на чисти течности во цевки
 • Брза и лесна монтажа на сензори на надворешниот дел од цевката. (нема сечење на цевка)
 • Погоден за цевки од секаков вид материјали со пресек DN15-DN1000mm
 • Точност: ±1% од прочитаната вредност, линеарност ±0.5%, повторливост: ± 0.2%
 • Дисплеј: 2×20 копчиња со позадинско осветлување
 • Напојување: 220 VAC и 24 VDC
 • Излези: 4-20 mA, Пулс, Релеј, RS485 Сериски порт
 • Димензии: (251x92x80)mm
 • Вграден релеј за контрола и сигнализација
 • Заштита: IP65
 • Tемп. ранг: -30°C/+90°C
 • Должина на кабел на сензори: 6м
 • Наоѓа примена во мерење на проток кај: Вода за пиење, речна вода, вода за ладење, деминерализирана вода, хидраулично масло, дизел масла и други масла…
 • Упатство на македонски јазик
 • Гаранциски рок: 1 година
Цена: 62.300,00ден.
(на залиха)

———————-


Instrument za merenje protok kaJ sekakov vid cevki od F50 do F1000. Raboti so ultrazvuk. Nema potreba od nikakvi preseci na cevkata. Se postavuva za 5min. Инструмент за мерење проток кај секаков вид цевки од Ф50 до Ф1000. Работи со ултразвук. Нема потреба од никакви пресеци на цевката. Се поставува за 5мин. TFM2100-NG Ултразвучен протокомер во Македонија, ултразувчен мерач на проток TFM2100-NG во Македонија, TFM2100-NG бесконтактни мерачи на проток, Ultrasonic flow meter TFM2100-NG Macedonia, Ultrazvučen protokomer vo MakedoniJa , TFM2100-NG ultrazuvčen merač na protok vo MakedoniJa , beskontaktni merači na protok TFM2100-NG ,

TOP
Вашето прашање

Вашата порака

Претиснете Ентер за да започнете