Osram D1S 66144 Xenon сијалици

by / Tuesday, 01 November 2016 / Published in Ponuda Ostanato, Special

Назив на продуктот

Општи карактеристики:

  • Тип на светилка: D1S
  • Флукс: 3000Lm
  • Напон: 12V
  • Тежина: 0,2kg
  • Произведени во: Osram Германија

Осрам сијалици во Македонија, Osram svetilki makedonija , osvetlenie Osram Makedonija, Osvetlenie Osram vo Makedonija, Osram Macedonia, sijalici osram za kamioni, сијалици осрам за камиони, сијалици Osram за камиони, D1S 66144 Xenon сијалици, Осрам D1S 66144 Xenon сијалици, Osram D1S 66144 сијалици

TOP
Вашето прашање

Вашата порака

Претиснете Ентер за да започнете