Инвертор за заварување тип: WMEm 185 Premium Line

by / Friday, 19 December 2014 / Published in Ponuda Ostanato, Special

Опис на продуктот


Инвертерот е лесен и ефикасен со одличен квалитет. Овозможува заварување со сите типови електроди до 4мм. Еднаквиот напон осигурува еднаков процес на топење и го намалува создавањето на згури. “Hot start” штити од првично лепење на електродата со површината. “Anti-sticking” е функција која штити од лепење во процесот на заварување. Уградениот генератор врши заштита и овозможува безбедно користење на отворено. Со пефрлување на TIG функција, овој инвертер може да се користи за заварување и на високо легирани челици и обоени метали.

 • Напон: 220V, 50-60Hz
 • Струја на заварување: 5-160 A
 • TIG интерменца: 40°C na 35% Intermitencia 160 A
 • Максимален напон без оптеретување: 70 V
 • Максимален дијаметар на елкектрода: (1.6 – 4.0) mm
 • Работен опсег на електрода: (5 – 160)А
 • Тежина: 5,3кг.
 • Гаранциски рок: 1 година
 • Работна температура: -30°C….+90°C
 • Опрема со производот: кабел со штипки за маса, кабел со држач на електрода, кабел за напојување, маска за заварување, каиш за носење, и торба (футрола)
 • Производител: Elektro Maschinen (Germany)ГАЛЕРИЈА

Апарат за заварување WMEm 185 Premium Line Elektro Maschinen, Апарат за заварување WMEm 185 Premium Line Elektro Maschinen, Elektro Maschinen – Macedonia. Elektro Maschinen во Македонија. Електро Машинен Македонија (Macedonia), Elektro masinen Makedonija, aparati za zavaruvawe, апарати за заварување, купи инвертер за заварување

TOP
Вашето прашање

Вашата порака

Претиснете Ентер за да започнете